Huzurevi Saz Heyeti Bu Kez Babalar İçin Söyledi - Son Dakika
Yerel

Huzurevi Saz Heyeti Bu Kez Babalar İçin Söyledi

Huzurevi Saz Heyeti Bu Kez Babalar İçin Söyledi

Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevi sakinleri ile personelinin kurduğu koro ve saz heyeti, Babalar Günü için konser verdi.

15.06.2013 10:35  Güncelleme: 10:46

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevi sakinleri ile personelinin kurduğu 30 kişilik koro ve saz heyeti, 'Babalar Günü' için verdiği konserde profesyonelleri aratmadı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevi'nin sakinleri, Babalar Günü'nü renkli bir etkinlikle kutladı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serpil Keskin'in de katıldığı kutlama programı, huzurevinde kalan yaşlıları hem keyiflendirdi hem de hüzünlendirdi.

Genç, huzurevi sakinlerini tek tek ziyaret ederek, Babalar Günü'nü kutladı ve Büyükşehir'in onlar için hazırladığı armağanları sundu. Hatırlanmış olmanın mutluluğunu yaşayan yaşlılar, kutlamanın ikinci bölümünde kendileri için verilen müzik ziyafetiyle keyifli vakit geçirdi. Huzurevi sakinleri ve personelinden oluşan 30 kişilik koro, kamelyada bir araya gelen yaşlılar için bir konser verdi.

Yaklaşık üç ay önce kurulan ancak haftanın beş günü yaptıkları çalışmayla kısa sürede profesyonelleri aratmayacak düzeye gelen koro ve saz heyeti elemanları, izleyenlerden tam not aldı. Huzurevi sakinleri, koronun söylediği türkü ve şarkıların tümüne coşkuyla eşlik etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzurevi Saz Heyeti Bu Kez Babalar İçin Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement