"Hükümet Çözüm Sürecini Rant Olarak Kullanıyor" - Son Dakika
Yerel

"Hükümet Çözüm Sürecini Rant Olarak Kullanıyor"

"Hükümet Çözüm Sürecini Rant Olarak Kullanıyor"

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, MYK Üyeleri Fatma Köse, Ayfer Cömert ve İlknur Savcı ile birlikte Batmana geldi.

18.03.2014 13:41

CHP Heyeti Batmanda...
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, MYK Üyeleri Fatma Köse, Ayfer Cömert ve İlknur Savcı ile birlikte Batmanda seçim çalışmalarına katıldılar.
Partisinin il başkanlığını ziyaret eden Dokuzcan "Batman Belediye Başkan adayımız Çetin Kızılbulut'a destek vermek için bugün Batman'dayız. Korku kültürünün egemen olduğu bir ortamda sevgiyi örgütlemenin ve sevgiyi öne çıkarmanın önemli olduğuna inanıyoruz. Bunun için de Türkiye'nin her yerinde adım adım çalışmamızı gerçekleştiriyoruz" dedi.
Konuşmasında çözüm sürecine de değinen Dokuzcan "CHP'nin bu süreç başladıktan itibaren oluşturduğu bildirge vardı. O doğrultuda biz CHP olarak bölgede barış, huzur ve sevginin örgütlenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Şuan ki mevcut Hükümet bunu seçimlerde rant olarak kullandığını açıkça ortaya koymuştur. Çünkü onlar bu süreci bir seçim yatırım olarak baktılar ve şuanda da bu konudan da oldukça uzaklaşmış durumdalar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'Hükümet Çözüm Sürecini Rant Olarak Kullanıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement