Hisarcık'ta Umre Kafilesi Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta Umre Kafilesi Uğurlandı

Hisarcık\'ta Umre Kafilesi Uğurlandı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umre ziyareti gerçekleştirecek olan 40 kişilik umre kafilesi kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

20.02.2015 22:39

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umre ziyareti gerçekleştirecek olan 40 kişilik umre kafilesi kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Merkez Çarşı Camii önünde yatsı namazı sonrası gerçekleştirilen uğurlama töreninde din görevlilerinin okuduğu Kur'an-ı Kerim ve ilahilerden sonra İlçe Müftüsü Mustafa Arda'nın yaptığı duanın ardından uğurlama törenine katılan ve bir konuşma yapan Kaymakam Fethi Savran, "İnşallah sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde umre ziyaretinizi yapıp gelirsiniz. Allah sayınızı kabul etsin. Bizden de çok selam götürün. Allah hayırlı mübarek etsin." dedi.

Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, "Cenab-ı Allah'tan umre ziyaretinizi hayırlısıyla yaparak, sağ salim sevdiklerinize kavuşmanızı diliyorum. Bizlerin selamlarını götürün. Allah dualarınızı kabul etsin. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra umre yolcuları yakınları ile vedalaştıktan sonra gözyaşları arasında kutsal topraklara uğurlandı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta Umre Kafilesi Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement