Hisarcık'ta Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta Karne Heyecanı

Hisarcık\'ta Karne Heyecanı

Hisarcık'ta 2013-2014 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle okul öncesi, ilk, orta ve liselerde 2 bin 200 öğrenci karne alarak yaz tatiline girdi.

13.06.2014 16:36  Güncelleme: 16:40

Hisarcık ilçesinde 2013-2014 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle okul öncesi, ilk, orta ve liselerde yaklaşık 2 bin 200 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

2013-2014 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Atatürk ilköğretim okulunda düzenlenen törende öğretmenlerin karneleri sınıflarda dağıtmasının ardından tüm öğrenciler ve öğrenci velileri okul bahçesinde toplandı. Törende Kaymakam Fethi Savran, Garnizon Komutanı Ahmet Özenç, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Emniyet Amir Vekili Tarık Türkoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci tarafından başarılı öğrencilere onur belgesi verildi. Ana sınıfından mezun olan öğrenciler ise toplu halde kep fırlattı. Tören sonunda İzci Lideri Yusuf İzzettin Kelek, protokol üyelerine Atatürk İlkokulu Yavrukurt İzci Ünitesinin yıllığını hediye etti.

Cumhuriyet Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım töreninde ise okul birincisine ve Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması (URFODU) finallerinde dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve rozet takıldı. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement