Hilvan'daki Kardeşlik Parkı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Hilvan'daki Kardeşlik Parkı Açıldı

Hilvan\'daki Kardeşlik Parkı Açıldı

İstanbul Bağcılar Belediyesinin Hilvan'a yaptırdığı Kardeşlik Parkı'nın açılışı Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın katılımıyla gerçekleşti.

12.11.2013 10:46  Güncelleme: 15:40

2013 yılının başında Hilvan Belediyesi ile kardeş belediye olan Bağcılar Belediyesi, Hilvan'ın Karacurun Mahallesine 3 bin 500 yüz metrekare alan üzerinde kardeşlik parkı inşa etti. Bütün çalışmaları biten parkın açılışı önceki gün Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Bağcılar AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme ve belediye meclis üyeleri ile yoğun halkın katılımıyla gerçekleşti.

Bağcılar ve Hilvan ilçelerinin kardeşliğini ölümsüzleştiren parkın açılışında konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Hilvan Belediye başkanımızla birlikte Hilvan'a güzel bir eser kazandırdık. Kardeşlik adına hayırlara vesile olsun. Etnik bir yapıya sahip olan Bağcılar'da çok sayıda Şanlıurfalı hemşerimiz var. Kardeşlik hasebiyle Bağcılar'da bulunan Urfalı Şanlıurfalı kardeşlerimize de destek oluyoruz" dedi. Kardeşlik parkının açılışında konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık: "İlçemiz çocuk nüfusunun en yoğun olduğu Karacurun mahallemizde bir park yaparak doğu ile batı arasında gönül köprüsü kurdu. Bugün burada açılan kardeşlik parkı aynı zamanda Türkiye'nin bir mozaik olduğunu açık bir ifadesidir. İlçemize hayırlı uğur olsun" dedi.

Karacurun Mahallesine park yapılması sebebiyle mahalle Muhtarı Fethi Yıldız, Bağcılar Belediye Başkanına teşekkür ederek, plaket verdi.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hilvan'daki Kardeşlik Parkı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement