Hgyd'de Birkan Demirci Dönemi - Son Dakika
Yerel

Hgyd'de Birkan Demirci Dönemi

Hgyd\'de Birkan Demirci Dönemi

Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulunda dernek başkanlığına Birkan Demirci getirildi.

28.04.2014 17:56

Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği'nin 3. Olağan Genel Kurulunda dernek başkanlığına Birkan Demirci getirildi.

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Basın İlan Kurumu Çorum Şube Müdürü Osman Bolluk, Belediye Kültür Müdürü Mustafa Ercan, çeşitli illerin cemiyet başkanları ve dernek üyeleri katıldı.

Gündem maddelerinin okunarak ibraz edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Seçimlerde tüzük gereği ve avukat olan mevcut başkan Tugay Afat aday olmazken, divana Birkan Demirci başkanlığında tek liste sunuldu.

Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği yeni yönetimi Birkan Demirci başkanlığında, Hacı Odabaş, Bayhan Özsaraç, Mustafa Külcü, Özer Özsaray, Volkan Sınayuç, Satılmış İnaç, Güngör Atak ve Kubilay Kaan Yücel isimlerinden oluştu.

Kongre sonunda bir teşekkür konuşması yapan Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği'nin yeni başkanı Birkan Demirci, kendisini bu göreve layık gören tüm dernek üyelerine teşekkür ederek, "Görevimi layıkıyla yerine getirmenin çabasında olacağım. Bu noktada tüm dernek üyelerinin desteğini istiyorum" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hgyd'de Birkan Demirci Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement