Hatay'da Herkes O'nu Okuyor Kampanyası Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Hatay'da Herkes O'nu Okuyor Kampanyası Tanıtıldı

Hatay\'da Herkes O\'nu Okuyor Kampanyası Tanıtıldı

Hatay'da, Hz. Muhammed'i daha iyi tanımak ve tanıtmak amacıyla düzenlenecek olan Herkes O'nu Okuyor kitap okuma kampanyasının tanıtımı yapıldı.

19.02.2014 11:41  Güncelleme: 11:45

Hatay'da Hz. Muhammed'i daha iyi tanımak ve tanıtmak amacıyla düzenlenecek olan "Herkes O'nu Okuyor" kitap okuma kampanyasının tanıtımı yapıldı.

Antakya Kültürlerarası Diyalog Derneği (AKADiM) Başkanı İsa Aydın, Mehmet Özyurt Misafirhanesi'nde gerçekleştirilen tanıtımında, Peygamber Yolu Derneği'nce Türkiye genelindeki kampanyanın Hatay ayağını üstlendiklerini belirtti.

Projenin amacının, Peygamber Efendimiz'i daha iyi tanımak, yeni nesillere daha iyi tanıtmak olduğunu ifade eden Aydın,  her yıl Nisan ayında kutlanan "Kutlu Doğum Haftası"nın güzelliklerinin tüm yıla yayılacağını söyledi.

Proje koordinatörü Mehmet Işçi de bu kapsamda yapılacak sınava Türkiye genelindeki başvurunun 650 bine ulaştığını, hedeflerinin milyonlara ulaşmak olduğunu söyledi.

"Herkes O'nu Okuyor" kampanyasında, Peygamber Yolu Derneği tarafından seçilen kitapların okunması sonucunda yapılacak sınavda dereceye girenlere Türkiye genelinde bin 400 Umre gezisi olmak üzere binlerce sürpriz hediyenin beklediğini dile getiren İşçi "Kaybedeni olamayan bu yarışmada her il kendi ödüllerini arttıracaktır. Hatay olarak  Peygaber Efendimiz'in doğuduğu 571 yılına hürmeten 571 ödül verceğiz. Bunun derecelendirmesi ilçe ilçe olacaktır" dedi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'da Herkes O'nu Okuyor Kampanyası Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement