HEPAR Samsun İl Teşkilatı Kuruldu - Son Dakika
Yerel

HEPAR Samsun İl Teşkilatı Kuruldu

HEPAR Samsun İl Teşkilatı Kuruldu

Yaklaşık 20 gün önce HEPAR Genel Merkezi tarafından Samsun il başkanlığına atanan Mustafa Yiğit, kısa bir sürede il teşkilatını kurdu.

22.07.2013 15:00  Güncelleme: 15:04

Yaklaşık 20 gün önce Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Merkezi tarafından Samsun il başkanlığına atanan Mustafa Yiğit, kısa bir sürede il teşkilatını kurdu.

İl teşkilatını hızlı bir şekilde kurduklarını belirten HEPAR Samsun İl Başkanı Mustafa Yiğit, "İl binası da artık faaliyete geçti. Bu siyasi oluşum normal bir siyasi oluşum gibi değil, 1919 tarihi hatırlanarak nasıl ki Kurtuluş Savaşı'nın ilk ayağı Samsun'da atıldıysa, aynı hareketi HEPAR Samsun İl Başkanlığı olarak biz başlatıyoruz. İl teşkilatımızda Kadın Kolları ve Gençlik Kolları'nı kurduk. Yakın tarihte de Anadolu Kartalları Derneği kurulacak. Biz Genel Başkanımız Osman Pamukoğlu'na ve partimize hizmet etmeyiz. Parti bir araçtır. Osman Pamukoğlu seçilmiş bir liderdir. Bizim amacımız vatanımıza ve milletimize hizmet etmektir. Tüm vatandaşlarımıza sesleniyoruz ki, ülkemizin durumu belli, götürülmeye çalıştığı yer de belli. Gelin bize katılın. Kurulmayan ilçe teşkilatlarının kurulması için çalışmalarımızı başlattık. Yapacağına inanan vatandaşlarımızı görüşmelere bekliyoruz. Bu hareketin adı 1919'dur. Tüm HEPAR il ve ilçe teşkilatlarına sesleniyoruz. Vakit oturma vakti değil, çalışma vaktidir. Haydi şahlanalım. İlkadım ilçesindeki Reşadiye Mahallesi İstikamet Sokak No: 88/C adresinde il başkanlığı faaliyet göstermektedir" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel HEPAR Samsun İl Teşkilatı Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement