Hendek'te 76 Yeni Öğretmen Görev Alacak - Son Dakika
Yerel

Hendek'te 76 Yeni Öğretmen Görev Alacak

Hendek\'te 76 Yeni Öğretmen Görev Alacak

Milli Eğitim Bakanlığı'nca yapılan atamalarda 76 yeni öğretmen Hendek ilçesinde görev yapacak

14.09.2013 15:20

Milli Eğitim Bakanlığı'nca yapılan atamalarda 76 yeni öğretmen Hendek ilçesinde görev yapacak.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Sakarya'da görevlendirilen 800 öğretmenden 76'sı Hendek'teki çeşitli okullarda öğrencilere eğitim verecek.

İlçeye yeni gelen öğretmenleri Hendek Beeldiyesi Bayraktepe Sosyal tessilerinde ağırlayan Hendek ilçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, burada yaptığı konuşmada, yeni öğretmenlerin daha çok ilçe merkezinde okullarda çalışacağını anlattı.

Öğretmenlerin Pazartesi gününden itibaren okullarında çalışmaya başlayacaklarını vurgulayan Doğan, şunları söyledi:

"Öğretmenlik mesleği, dışarıdan bakıldığında kolaymış gibi görünür ama gerçekten çok meşakkatli ve zor bir meslektir. Çünkü insan yetiştiriyorsunuz. Sizler yarının Türkiye'sini şekillendiren bir konumdasınız. Bu nedenle çok dikkatli olmamız gerekir. Öncelikle branş öğretmenlerimiz 10 ila 18 yaş gurubundaki öğrenciler sizlerin elllerinde şekillenecekleri gerçeğini asla unutmayınız. Çünkü onların gelişim, öğrenim ve değişim dönemlerinde sizler onlara rehberlik edeceksiniz. İnşallah, sizler memleketimize hayırlı evlatlar yetiştireceksiniz. Bu nedenle  sizleri bu kutsal görevinizde hepinize başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun." - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hendek'te 76 Yeni Öğretmen Görev Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement