Hema Bartınspor'a Sporsor Oldu - Son Dakika
Yerel

Hema Bartınspor'a Sporsor Oldu

Hema Bartınspor\'a Sporsor Oldu

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Bartınspor'a Hattat Holding A.Ş'den 250 bin lira sponsorluk desteği verildi.

23.07.2012 19:07

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Bartın spor'a Hattat Holding A.Ş'den 250 bin lira sponsorluk desteği verildi.

Bartın'da düzenlenen imza törenine, Bartın Valisi İsa Küçük, AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartınspor Klüp Başkanı Ercan Aydın, Hattat Holding İletişim Müdürü Tolga Tonguç katıldı.

Bartın Valisi İsa Küçük, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve Kulüp Başkanı Ercan Aydın'ın yaptığı görüşmeler sonucunda Amasra'da kömür çıkartma çalışması yapan Hattat Holding, sponsorluk anlaşması yaparak kulübe 250 bin TL destek sözü verdi. Verilecek olan destekle ilgili olarak imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan Kulüp Başkanı Ercan Aydın, verilen destek için firma yetkililerine teşekkür ederek, bu yıl 3'üncü lige çıkmak için ellerinden gelen gayreti yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Vali Küçük, "Bugün uzun zamandır ilk defa spor anlamında kurumsal yaklaşımı birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu sürecin buraya kadar gelmesinde milletvekilimizin önemli katkıları olduğunu gazetelerde hep birlikte okuduk. Bu yaklaşıma cevap veren Hattat Holding yönetimine de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar bilindiği gibi, holdingin Bartın'da çalışmaya başladığı günden bu yana Bartın'ın çeşitli konularda ki ihtiyaçları ve sorunlarına sosyal sorumluluk projesi anlayışı içerisinde ortak olma çağrılarımıza bugün bir cevap olarak önümüze geldi. Ancak bunu bir başlangıç olarak görmek gerekiyor. Sadece Hattat Holding değil, bizde ekmeğini kazanan ilimize istihdam sağlayan bütün yatırımcılarımıza hemşerilik anlayışı içerisinde bu şehirde yaşanan sorunlara bu vilayette yaşanana sorunlara, insanlarımızın sorunlarına 'Sosyal Sorumluluk Projesi' içerisinde sahip çıkacaklarına inanıyorum. Bartınspor sadece Hattat Holding'in değildir. Bundan sonra da değildir. Bartınspor Bartınlılarındır. Hattat Holding önemli bir katkı sağlamıştır. Bu diğer hemşehrilerimizin Bartınspora destek yapmalarını engelleyici bir olay değildir. Yapılan desteğin önemlidir. Bartınlıların da desteğinin olması gerekiyor. Herkes elini taşın altına koymalıdır"dedi. Hattat Holding Kurumsal İletişim Müdürü Tolga Tonguç, Bartın'daki yatırımlarının kazanca dönüştüğü sürece desteklerinin de artarak devam edeceğini söyledi. Bartın'da kalıcı olduklarını ve kazançlarını sosyal projelerle Bartınlılarla paylaşacaklarını kaydeden Tonguç, "Sosyal projelere ve Bartınspor'a desteğimiz artarak devam edecek" dedi. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise, "Bartınpspor olarak artık 3. Lig'de mücadele etmek istiyoruz. Bu konuda maddi destek olarak Hattat Holding'le yaptığımız görüşmede anlaşmaya vararak, 250 bin lira yardım desteği aldık" dedi. Ardından temsili çek kulüp başkanı Ercan Aydın'a verilerek karşılıklı imza atıldı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hema Bartınspor'a Sporsor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement