HDP'li Adaylar Bağıvar'da Halkla Buluştu - Son Dakika
Yerel

HDP'li Adaylar Bağıvar'da Halkla Buluştu

HDP\'li Adaylar Bağıvar\'da Halkla Buluştu

HDP Diyarbakır Milletvekili adayları İmam Taşçıer ile Edip Berk, Bağıvar'da 7 Haziran Genel seçimleri için halktan destek istedi.

20.05.2015 12:14

Diyarbakır'da seçim çalışmalarına son sürat devam eden HDP, ilçe, köy ve mahallelerde düzenlediği çalışmalarla halkla buluşarak seçimlerin önemine dikkat çekiyor. HDP Diyarbakır Milletvekili adayları İmam Taşçıer ile Edip Berk, Sur İlçe Belediyesi Eşbaşkanı Fatma Şık Barut ve bir grup parti çalışanı çalışmalar kapsamında Bağıvar'da halkla buluştu. Halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan HDP adayları esnafları ziyaret etti.

Çalışmalar esnasında konuşan HDP'li Aday İmam Taşçıer, Diyarbakır'da yüzde 75'in, köylerde ise yüzde 95'in üstünde oy potansiyeli beklediklerini söyledi. Baraja takılma gibi bir durumlarının söz konusu olmadığına işaret eden Taşçıer, "Diyarbakır'da 9 milletvekiline kesin gözüyle bakıyoruz. Ama bunu 10'a çıkartmak için çalışıyoruz" dedi.

Yoğun İlgi Sevindiriyor

Bismil ve Silvan mitinglerinin de çok coşkulu geçtiğini ifade eden Taşçıer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Gittiğimiz her yerde halkın yoğun ilgisiyle karşılanıyoruz. Açıkçası bu bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Halkımız bize diyor ki, 'Siz bizi; biz de sizi çok iyi anlıyoruz. Ancak şimdi biz kendimizi de anlamaya başladık' diye düşüncelerini dile getiriyorlar. Halkımız bizimle beraber ve biz bu kaklın sorunlarını mecliste çözeceğiz. Artık gençlerimiz ölmesin, bu kanın önüne geçmek ve durdurmak adına mecliste var gücümüzle çalışacağız."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HDP'li Adaylar Bağıvar'da Halkla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement