HDP Adayı Aydoğan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

HDP Adayı Aydoğan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

HDP Adayı Aydoğan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

HDP Diyarbakır Milletvekili Adayı Nursel Aydoğan seçim çalışmaları kapsamında Bağlar'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

15.05.2015 10:04

HDP adayı Nursel Aydoğan, seçim çalışmaları kapsamında Bağlar'da Toptancılar Sitesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Aydoğan'a Bağlar Belediye Eş Başkanı Birsen Kaya Akat, Bağlar HDP ve DBP ilçe eş başkanları ile Toptancılar Sitesi Yöneticileri de eşlik etti.

Esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Aydoğan, genel seçimlerin önemine dikkat çekti. Esnaf ziyaretinin ardından Aydoğan ve beraberindekiler, Kadın Doğum Hastanesi'ndeki hastaları ziyaret etti. Aydoğan, hastane çalışanları ve hasta bakıcılarıyla birebir görüşerek seçim çalışmaları ile ilgi HDP'nin "Yeni Yaşam" projeleri hakkında bilgi verdi. Kadın Doğum Hastanesi'nde konuşan Aydoğan, "Biraz daha çalışırsak Türkiye'yi biz yöneteceğiz. Sağlık sistemini değiştireceğiz. Artık hemşireler bile taşeron sistem üzerinden görevlendiriliyor. Sağlıkta özelleştirme böyle bir şeyi getirdi. Bunu halkımıza anlatmaya çalışıyoruz. AKP tek başına iktidar olunca bütün sistemi kendine göre hazırla değiştirdi. Bütün çalışanları mağdur etti" diye konuştu.

Öte yandan Aydoğan ve eş başkan Akat, Bağlar Belediyesi'ne bağlı "Kadın Jiyan Semt Pazarı"nın kadın esnaflarını ziyaret ederek, kadınlardan destek istedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HDP Adayı Aydoğan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement