Hayırseverler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Hayırseverler Ödüllendirildi

Hayırseverler Ödüllendirildi

Samsun'da yapımına devam edilen bir okulla arsa ve yapımına katkıda bulunan 106 hayırsever için ödül töreni düzenlendi.

11.06.2013 20:14

Samsun'da yapımına devam edilen bir okulla arsa ve yapımına katkıda bulunan 106 hayırsever için ödül töreni düzenlendi.

Samsun'un Atakum ilçesi Atakent bölgesinde yapımı devam eden bir okula arsa bağışlayan ve yapımına devam etmesine destek olan toplam 106 hayırsever için bugün ödül töreni yapıldı. Düzenlenen programda İlçe Kaymakamı Salim Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, Okulu Yaptırma Derneği Başkanı Selahattin Karakum ve hayırseverler adına da Beratiye Sökmen konuşma yaptı.

Ardından konuşma yapan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun'da eğitimin ileri seviyelere yükselmesi adına çalışmalar yürütüldüğünü söyledi. Vali Aksoy, "Samsun'da eğitimi daha ileri noktalara taşımak adına yürütülen çalışmalar var. Milli Eğitim Bakanlığımızın ödenekleri, İl Özel İdaremizin eğitime aktardığı kaynaklar ve hayırseverlerin yardımları Samsun'da eğitim alanında çok önemli mesafeler almamıza fırsat sunuyor. Önceki yıllarda yapımına başlanan ve 2013 yatırım programlarında yer alan okul yatırımlarına baktığımızda 850 dersliğin yatırımı devam ediyor. Bu yatırım Samsun ve geneline yapılan önemli yatırımlardandır" dedi.

Vali Aksoy'un konuşmasından sonra İlçe Kaymakamı Salim Demir, okulun yapımında yardımı gecen personellere teşekkür plaketi takdim etti. Daha sonra Kaymakam Salim Demir, okulun bulunduğu arsanın tapusunu Vali Hüseyin Aksoy'a verdi. Vali Aksoy ise hayırseverlere takdir belgesi verdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırseverler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement