Hayata Veda Eden Melis Gözyaşları Arasında Son Yolculuğu'na Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Hayata Veda Eden Melis Gözyaşları Arasında Son Yolculuğu'na Uğurlandı

Hayata Veda Eden Melis Gözyaşları Arasında Son Yolculuğu\'na Uğurlandı

Aydın'ın Çine İlçesi'nde yaklaşık 2 yıl önce yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen 7.Sınıf öğrencisi Melis Uysal gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

10.05.2013 20:53

Aydın'ın Çine İlçesi'nde yaklaşık 2 yıl önce yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen 7. Sınıf öğrencisi Melis Uysal gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Melis'in ölüm haberini alan arkadaşları ise göz yaşlarına hakim olamadı.

Atatürk İlköğretim Okulu 7/B sınıfı öğrencisi Melis Uysal yaklaşık 2 yıl önce amansız hastalığa yakalandı. Yaklaşık iki aydır kanser hastalığına karşı verdiği mücadeleyi kaybeden Melis'in vefat haberini alan öğretmenleri ve arkadaşları gözyaşlarını boğuldu.

Melis Uysal'ın yakın arkadaşlarından Eda Bozaba Nesrin Tunç, Simge Akdam, Elif Yaman, Özge Akdam, Hazal Güler;

"Başlarda Melis'in kanser olduğunu bilmiyorduk.

Öğretmenlerimiz bize, 'Melis'te kansızlık var. Tedavi görüp 2 hafta sonra aramıza dönecek' demişti. Bu acı haber bizi çok üzdü" diye konuştular.

Olaydan sonra okuldaki tüm öğrenciler cenazeye katılmak için okuldan ayrıldı. Çine Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle cenazeye katılan öğrenciler gözyaşları arasında arkadaşlarını son yolculuğuna uğurladılar.

(İK)

10.05.2013 20: 43: 52

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayata Veda Eden Melis Gözyaşları Arasında Son Yolculuğu'na Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement