Hayat Boyu Öğrenme ve Yerel Yönetimler Çalıştayı - Son Dakika
Yerel

Hayat Boyu Öğrenme ve Yerel Yönetimler Çalıştayı

Hayat Boyu Öğrenme ve Yerel Yönetimler Çalıştayı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen çalıştaya 14 büyükşehir belediyesinden yetkililer katılıyor.

18.06.2013 16:51

- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen çalıştaya 14 büyükşehir belediyesinden

yetkililer katılıyor

Kartepe ilçesindeki bir otelde düzenlenen çalıştayda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın, çalıştayda farklı illerden gelen belediye temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

Büyükakın, 2004'te 7 bin kursiyerle başladıkları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nda (KOMEK) 37 bin kursiyere ulaştıklarını anlatarak, bu kursların yerel yönetimlerin yapabileceği en güzel hizmet olduğunu kaydetti.

Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli ise KOMEK'in önemli bir eksikliği giderdiğini vurgulayarak, "KOMEK'te geniş bir alanda eğitim veriliyor. Halkımız yıl sonu yapılan sergilere sevgi ile bakıyor. Devlet ve yerel yönetimi buluşturarak özverili bir paylaşımla bu süreci yürütmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Ankara, Antalya, Adana, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya ve Sakarya'dan temsilcilerin katıldığı çalıştay, yarın sona erecek. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hayat Boyu Öğrenme ve Yerel Yönetimler Çalıştayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement