Havran, Güreşte İl 3.'sü Oldu - Son Dakika
Yerel

Havran, Güreşte İl 3.'sü Oldu

Havran, Güreşte İl 3.\'sü Oldu

Balıkesir’in Havran ilçesindeki Havran Fatih Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, Serbest Güreş İl Şampiyonası’nda il 3.’sü oldu.

23.01.2014 16:21

Balıkesir'in Havran ilçesindeki Havran Fatih Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, Serbest Güreş İl Şampiyonası'nda il 3.'sü oldu.

Balıkesir Güreş İl Temsilciliği'nin faaliyet programında yer alan Yıldızlar Yaş Gurubu Serbest Güreş İl Birinciliği müsabakalarına katılan Havran Fatih Belediyespor Kulübü'nün güreş takımı, İl Üçüncüsü olarak ilçeye döndü. Takım atletleri olan Ferhat Koca, Serhat Koca, Cem Aydemir, Sadettin Turan ve Özgür Kaymak, Havran'a madalyalar kazandırdı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Züref Sofuoğlu ile birlikte, kilolarında birincilik kazanan Ferhat ve Serhat Koca kardeşler, Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu'na üçüncülük kupasını taktim ettiler. Belediye Başkanı Lofçalıoğlu, yıldız güreşçilere başarılarının devamını diledi ve özel hediyelerle şampiyon güreşçileri ödüllendirdi. Lofçalıoğlu, "Havran'ın adını il çapında ve ülke genelinde duyurmak için üstün gayret gösteren tüm sporcularımızı kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. İlçemizden çok gayretli ve başarılı sporcular çıkması bizleri gururlandırıyor. Havran'ın adı her alanda iftiharla anılmaya devam ediliyor. Güreşçi atletlerimizi de en samimi duygularımla tebrik ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havran, Güreşte İl 3.'sü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement