Hatay Valisi Lekesiz'den İl Genel Meclisi Üyelerine Plaket - Son Dakika
Yerel

Hatay Valisi Lekesiz'den İl Genel Meclisi Üyelerine Plaket

Hatay Valisi Lekesiz\'den İl Genel Meclisi Üyelerine Plaket

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, kentte yaklaşık 4,5 yıldır görev yapan İl Genel Meclisi üyelerine plaket verdi.

16.12.2013 15:58  Güncelleme: 15:56

Vali Mehmet Celalettin Lekesiz, kentte yaklaşık 4,5 yıldır görev yapan İl Genel Meclisi üyelerine plaket verdi.

Lekesiz, Antakya'da bir otelde düzenlenen etkinlikte, İl Genel Meclisi üyelerine kente hizmetleri ve özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

İl Genel Meclisi üyeleriyle çalışmaktan gurur duyduğunu ifade eden Lekesiz, " Yayladağı'nın en ücra köyünden Erzin ilçesinin yaylasına kadar götürülen hizmetlerde sizin emeğiniz, katkınız var. Hatay, 4,5 yılda eğitimden sağlığa, altyapıdan ulaşıma her alanda önemli mesafeler katetti ama yapılacak daha çok şey var" diye konuştu.

Suriye'deki iç savaşa da değinen Lekesiz, ülkedeki kutuplaşmanın Hatay'a da yansıdığını, kentteki hoşgörü ve kardeşlik ikliminin korunması için herkesin gayretle çalıştığını belirtti.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Gülen de çalışma dönemlerinde birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler yaptıklarını söyledi.

Vali Lekesiz ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Gülen, kentin gelişimi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini kaydetti.

AK Parti, CHP ve MHP grup başkanlarının duygularını paylaştığı etkinlikte, İl Genel Meclisi üyelerine Vali Lekesiz tarafından teşekkür plaketi verildi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay Valisi Lekesiz'den İl Genel Meclisi Üyelerine Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement