Hatay'da Polislerin "Canlı Teşhis"E Çıkarılması - Son Dakika
Yerel

Hatay'da Polislerin "Canlı Teşhis"E Çıkarılması

Hatay\'da Polislerin "Canlı Teşhis"E Çıkarılması

AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, Dörtyol ilçesinde AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu'nun adının karıştığı olayla ilgili, emniyet mensuplarının basına yansıyan görüntülerde olduğu gibi bir...

31.07.2012 18:20

AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, Dörtyol ilçesinde AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu'nun adının karıştığı olayla ilgili, emniyet mensuplarının basına yansıyan görüntülerde olduğu gibi bir muameleye maruz kalmasını parti olarak asla tasvip etmediklerini belirtti.

Kimyeci, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'li milletvekili oğlunun polisleri sıraya dizerek teşhis yapması hadisesi üzerine bir soruşturma başlatıldığı kaydetti.

Hatay Valiliği'nin konuyla ilgili soruşturma açmasını yerinde bulduklarını ifade eden Kimyeci, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"AK Partili milletvekili oğlunun polisleri sıraya dizerek teşhis yapması hadisesi üzerine bir soruşturma başlatılmıştır. Ancak teşhis amaçlı olsa da bazı emniyet mensuplarının basına yansıyan görüntülerde olduğu gibi bir muameleye maruz kalmasını parti olarak asla tasvip etmiyoruz. Hatay Valiliği'nin konu ile ilgili soruşturma açmasını yerinde bulduğumuzu kamuoyuna saygıyla arz ederim. Kimin haklı kimin haksız olduğuna bağımsız yargı karar verecektir."

Muhalefetin bu tür meseleler ve münferit hadiseler üzerinden siyaset yapmasını üzüntü verici olarak bulduklarını belirten Kimyeci, ülke siyasetinin bundan ibaret olmadığını, ülkenin daha ciddi meselelerinin bulunduğunu kaydetti.

Muhabir: Salim Taş/ İsmihan Özgüven

Yayıncı: Süleyman Tıraş - HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'da Polislerin 'Canlı Teşhis'E Çıkarılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement