8 yaşındaki Ali, 87 saatin sonunda enkazdan sağ kurtarıldı - Son Dakika
Yerel

8 yaşındaki Ali, 87 saatin sonunda enkazdan sağ kurtarıldı

8 yaşındaki Ali, 87 saatin sonunda enkazdan sağ kurtarıldı Hatay'da deprem sonrası yapılan çalışmalarda Beykoz Belediyesi Arama ve Kurtarma ekipleri, baygın halde bulunan ve ilk kez bu akşam saatlerinde ses verebilen 8 yaşındaki Ali'yi enkazdan 87 saat sonra sağ kurtardı.

09.02.2023 20:49  Güncelleme: 21:33

8 yaşındaki Ali, 87 saatin sonunda enkazdan sağ kurtarıldı

HATAY - Hatay'da deprem sonrası yapılan çalışmalarda Beykoz Belediyesi Arama ve Kurtarma ekipleri, baygın halde bulunan ve ilk kez bu akşam saatlerinde ses verebilen 8 yaşındaki Ali'yi enkazdan 87 saat sonra sağ kurtardı.

Beykoz Belediyesi Arama ve Kurtarma ekipleri, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde büyük hasara neden olan 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından harekete geçti. Kısa sürede Hatay'a ulaşan ekip, arama kurtarma çalışmalarına hızla başladı. Depremin dördüncü gününde enkaz başlarında umutlu bekleyiş sürerken, arama kurtarma ekipleri ise çalışmalarına devam etti.

Beykoz Belediyesi Arama ve Kurtarma ekipleri yaşanan deprem felaketinden tam 87 saat sonra Kırıkhan ilçesinde bulunan bir bina enkazından ses gelmesi üzerine hemen çalışmalara başladı. Enkaz altında erkek bir vatandaşın olduğunu belirleyen ekipler deprem sonrası yangın çıkması sonucu bayılan Ali isminde 8 yaşındaki bir çocuğu enkaz altından tam 87 saat sonra sağ çıkarmayı başardı. 87 saat sonra enkaz arasından Enkaz altından çıkarılan ve korkulu gözlerle kurtarma ekiplerine bakan Ali isimli küçük çocuğun sağ kurtarılması büyük sevince neden oldu.

8 yaşındaki Ali, 87 saatin sonunda enkazdan sağ kurtarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 8 yaşındaki Ali, 87 saatin sonunda enkazdan sağ kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement