Hastane Vatandaşa Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Hastane Vatandaşa Gidiyor

Hastane Vatandaşa Gidiyor

Sarayönü Toplum Sağlığı Merkezi, evde bakım hizmetleri kapsamında ihtiyacı olan vatandaşlara sağlık hizmetini götürmeye devam ediyor.

06.03.2014 16:37  Güncelleme: 11:36

Sarayönü Toplum Sağlığı Merkezi, evde bakım hizmetleri kapsamında ihtiyacı olan vatandaşlara sağlık hizmetini götürmeye devam ediyor.

Yürütülen bu hizmetlerle ilgili olarak bilgi veren TSM sorumlu hekimi ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aykut Emre Yıldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Evde sağlık hizmeti sunumuna ihtiyacı olan bireylerin muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tıbbi bakım ve rehabilitasyonlarının evinde ve aile ortamında sağlanması, bu kişilere ve aile bireylerine sosyal ve psikolojik destek hizmetlerinin bir bütün olarak birlikte verilmesi için Toplum Sağlığı Merkezimiz ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüz bünyesindeki evde sağlık hizmetleri mobil birimince, bu kapsamdaki ilçe merkezimiz ve Ladik kasabamızdaki 19 hastamız evlerinde ziyaret edilmiştir" dedi.

Yıldırım, şöyle devam etti:

"Ziyaretler öncesinde ilçe devlet hastanemiz genel cerrahi uzmanı Dr. İsmail Hasırcı tarafından evde sağlık hizmetlerini yürüten personele, sağlık evi ve toplum sağlığı merkezi personelimize yara bakımı ve basınç yaralarının önlenmesi konusunda teorik ve uygulama eğitimleri verilerek, sunulan hizmetin kalitesi ve personelin eğitim düzeyi de arttırılmıştır."

Hastalara eğitim verildi

Dr. Aykut Emre Yıldırım başkanlığında fizyoterapist Arif Yıldırım, Hemşire Meliha İnnice tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde hastalar muayene edilerek, tedavileri düzenlendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hastane Vatandaşa Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement