Hastane Çalışanlarına Seminer - Son Dakika
Yerel

Hastane Çalışanlarına Seminer

Hastane Çalışanlarına Seminer

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi personellerine 'Kişisel Gelişimde Bireysel Kalite ve Başarı Semineri' verildi.

19.07.2012 12:31

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi personellerine 'Kişisel Gelişimde Bireysel Kalite ve Başarı Semineri' verildi.

Hastanenin konferans salonunda düzenlenen seminer Kişisel Gelişim Uzmanı Sadık Ahmet Yakut tarafından verildi. Yakut, seminerde tanışma, sunuş, kurgu ve saygı kazanma konularını ele aldı. İlk olarak kişinin kendisini sunuş biçiminin çok önemli olduğunu ifade eden Yakut, bunun da çeşitli kriterlerinin olduğunu söyledi. Yakut, "Bu seminer hastane çalışanlarına veya personellerinin performansı ile ilgili bir seminer değil. Bu seminer kişisel gelişimle ilgili bir seminerdir. Bireysel kalite ve başarı çok önemlidir. Kendini tanıtma ve sunma son derece önemli. Eğer kendinizi iyi tanıtamazsanız ve sunamazsanız karşınızdaki sizi tam anlayamaz ve eksik anlar. Mutlaka kendinizi iyi tanıtın. Yine kendinizi tanıtırken iyi kurgu kurun. Bu da son derece önemli. Bunları iyi yaparsanız o zaman başarı da gelir" dedi.

Saygı kazanma konusunda da çeşitli bilgiler veren Yakut, "Bir insan zorla veya şiddetle değil, sevgi ile saygı kazanır. Mesela siz şiddetle saygı kazanamazsınız. Belki o esnada saygı var diye düşünebilirsiniz ama aslında saygı yoktur. Bu nedenle saygı ancak sevgi ile olur. Bir de karakterli olmak çok önemlidir. Karakter sahibi iseniz saygınlığınız da her zaman olur. İmzanız sizin karakteriniz olmalıdır. Karaktersiz insan en dibe vurur, ama karakter sahibi olan insan her zaman en yukarıda olur" şeklinde konuştu.

Seminerin sonunda Van Bölge ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Necmettin Bilici, Kişisel Gelişim Uzmanı Sadık Ahmet Yakut'a bir plaket verdi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hastane Çalışanlarına Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement