Hasankeyf'te Ses Yarışması Ve Konser Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Hasankeyf'te Ses Yarışması Ve Konser Etkinliği

Hasankeyf\'te Ses Yarışması Ve Konser Etkinliği

Batmanın Hasankeyf ilçesinde ses yarışması ve konser etkinliği düzenlendi.

09.06.2016 14:53

Antikkentte konser ve ses yarışması

Batman'ın Hasankeyf ilçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümünün katkılarıyla Ortaokul ve Liseler arası Hasankeyf "Tarih sesini arıyor" adlı ses yarışması yapıldı.

Güzel sanatlar Fakültesi Müzik Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Rohat Cebe, Bölüm öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Seyran Gafarzade ve Ar. Gör. Kayhan Tunç'un jüri üyeliği yaptığı yarışmanın liseler arası birincisi Hasankeyf Beşir Tutuş Lisesi öğrencilerinden Şırnak İli Merkezinden gelen misafir öğrenci Çetin Durak oldu. Ortaokul öğrencileri arasından Hasankeyf Ortaokulu Öğrencisi Beyza Mete birinci oldu.

Yarışmanın ardından Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri minik bir konser verdi. Halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen konser büyük beğeni topladı.

Konserin ardından jüri üyelerine plaketlerini veren İlçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, Hasankeyf Seyir Alanının yapılmak istenen tüm kültürel, sanatsal ve sportif aktivitelere her zaman açık olduğunu belirttikten sonra, gerçekleştirilen ses yarışması ve konserden dolayı Yrd. Doç. Dr. Rohat Cebe'yi kutlayarak başarılarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hasankeyf'te Ses Yarışması Ve Konser Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement