Has Parti 8 Nisan'da Merkez İlçe Kongresini Gerçekleştirecek - Son Dakika
Yerel

Has Parti 8 Nisan'da Merkez İlçe Kongresini Gerçekleştirecek

Has Parti 8 Nisan\'da Merkez İlçe Kongresini Gerçekleştirecek

HAS Parti Adıyaman Merkez İlçe Teşkilatı kongresi 8 Nisan tarihinde yapılacak.

04.04.2012 14:31

HAS Parti Adıyaman Merkez İlçe Teşkilatı kongresi 8 Nisan tarihinde yapılacak.

Adıyaman Belediye Konferans Salonunda 8 Nisan tarihinde Merkez İlçe Başkanlığı 1. olan kongresi gerçekleştirilecek. Yapılacak olan kongreye Has Parti Merkez İlçe Kongresine Genel Merkez İdare Kurulu üyesi eski milletvekili Mukadder Başeğmez konuşmacı olarak katılacak.

Parti binasında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, konu ile ilgili açıklamalarda bulunan, Has Parti İl Tanıtma Başkanı Ahmet Işık "Has Parti teşkilatı olarak yaklaşık iki aydır kongre çalışmalarımız devam etmektedir.

Samsat, Kahta, Sincik ve Tut ilçelerimizde kongrelerimiz yapılmıştır. Şimdi de Merkez İlçe Kongresini gerçekleştireceğiz. Medeniyetimizde yöneticilik statü değil sorumluluktur. Has Parti medeniyet siyaseti yapan, geçmişi medeniyetimizin köklerine dayanan temiz bir partidir.

Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Türkiye de kimseyle kavga etmeden, kimseye hakaret etmeden, düşmanlık göstermeden, kimseyi kutuplaştırmadan, ötekileştirmeden de siyaset yapılabileceğini göstermiştir. Bu camiada görev almak statü, kariyer, unvan, elde etmek değil sorumluluk almak anlamına gelmektedir. Delegeler bir kardeşimize bu görevi verecektir. Bizim anlayışımızda görev sorumluluk demektir.

Yöneticilik sorumluluk üstlenmek demektir. Biz bu Pazar günü Adıyaman Belediye Konferans salonunda saat 13.00 de yapılacak olan Merkez İlçe kongremize tüm Adıyaman halkının katılımlarını bekliyoruz. Bu sorumluluk bu vebal hepimizin ve tüm Adıyaman halkının üzerinedir. Ayrıca yapılacak olan kongremizin Cenabı Allahtan hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Has Parti 8 Nisan'da Merkez İlçe Kongresini Gerçekleştirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement