Haluk Alıcık, En Yardımsever Belediye Başkanı Seçildi - Son Dakika
Yerel

Haluk Alıcık, En Yardımsever Belediye Başkanı Seçildi

Haluk Alıcık, En Yardımsever Belediye Başkanı Seçildi

Türkiye Muhtarlar Derneği Aydın Şubesi, 2013 yılının en yardımsever Belediye Başkanı olarak Nazilli Belediye Başkanı MHP’li Haluk Alıcık’ı seçti.

28.01.2014 13:39

Türkiye Muhtarlar Derneği Aydın Şubesi, 2013 yılının en yardımsever Belediye Başkanı olarak Nazilli Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık'ı seçti. Başkan Alıcık, plaketini Derneğin Şube Başkanı Ertuğrul Özdemir'in elinden aldı.

Türkiye Muhtarlar Derneği Aydın Şubesi tarafından Menderes Park Restoran'da düzenlenen '2013 Yılı En Yardımsever Belediye Başkanı' ödül töreninde ödüle Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık layık görüldü. TBMM İdare Amiri, MHP Aydın Milletvekli ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner, MHP İl Başkanı Fevzi Köse ile köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda konuşan Derneğin Aydın Şube Başkanı Ertuğrul Özdemir, "Muhtarlar olarak, Nazilli Belediye Başkanı olmasına rağmen, Aydın Merkez, İncirliova ve Çine'de ihtiyaç sahiplerine yardım eden Haluk Alıcık'ın bu ödülü hak ettiğine inanıyoruz. Alıcık, Nazilli'deki mahalle ve köy muhtarlarının daha iyi hizmet vermesi için çalışmış aynı zamanda Aydın merkez ve diğer ilçelerde de muhtarlarımızın taleplerini karşılamıştır. En basit örneği Aydın'da topladığımız mavi kapaklar, Aydın Belediyesi tarafından kabul edilmezken, kendisi fazlasıyla engelli arabası göndermiştir" diye konuştu.

YARDIMLAR BÜTÇEDEN DEĞİL

Ödüle layık görülen Başkan Haluk Alıcık ise, yaptığı yardımların Nazilli Belediye bütçesinden yapılmadığının altını çizerek, "Ben köylere kömür ve adımın yazılı olduğu kahve dağıtmıyorum, dağıtmayacağım da. Allah bunun hesabını benden sorar. Köylerimize köprü, yol, okul ve cami gibi kalıcı eserler yapmak bizim vazifemizdir. Yardımlar ise hayırseverler, iş adamları ve kendi birikimlerimizle yapılmaktadır" diye konuştu.

Alıcık, ödülünü derneğin Şube Başkanı olan ve Hasan Efendi ile Ramazan Paşa Mahalle Muhtarı Ertuğrul Özdemir'in elinden aldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Haluk Alıcık, En Yardımsever Belediye Başkanı Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement