Hakkari İl Özel İdaresine 10 Yeni İş Makinesi Alındı - Son Dakika
Yerel

Hakkari İl Özel İdaresine 10 Yeni İş Makinesi Alındı

Hakkari İl Özel İdaresine 10 Yeni İş Makinesi Alındı

Hakkari İl Özel İdaresine alınan 10 yeni iş makinesi törenle hizmete başladı.

16.12.2013 15:14  Güncelleme: 16:44

Valilik bahçesinde düzenlenen törende konuşan Vali Necmettin Kalkan, daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla İl Özel İdaresi makine parkına, 8 loder ve 2 greyder kazandırdıklarını söyledi.

Göreve başladığında İl Özel İdaresi makine parkının yetersiz olduğunu gördüğünü anımsatan Kalkan, makine alımında iş ve işlemleri yürüten Vali Yardımcısı Cengiz Erdem ve İl Özel İdaresi çalışanlarına teşekkür etti.

Alım için yeni bir ödenek temin edilmediğini belirten Kalkan, şöyle konuştu:

"Araç alımında hükümetimizin tahsis ettiği fakat İl Özel İdaresi hesaplarında kullanılmadan bekletilen kaynak değerlendirildi. Kaynakların yerinde, zamanında ve etkili kullanılması önemli. Yaptığımız işlerin kısa zamanda bitirilmesi kadar kalitesi de bir o kadar önemli. 8 milyon liraya mal olan bu araçlardan, 8'i Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca ilçelerinde hizmet verecek. Dağıtımı, ilçelerimizin mevcut makine parkı durumu, yol ağı, köy sayısı ve nüfus gibi kriterleri baz alarak gerçekleştirdik. Köy yolu, belediye sorumluluğundaki yol ayrımı yapmadan çalışmalara devam edeceğiz. Amacımız daha kaliteli hizmet sunmak. Fedakarca çalışan İl Özel İdaresi personeline teşekkürü bir borç biliyorum."

Araç alımlarına devam edeceklerini belirten Kalkan, kentte ihtiyaç duyulan asfalt plentini de önümüzdeki yıl satın alacaklarını ifade etti.

Kalkan, yeni araçların kente hayırlı olmasını diledi.

Törene Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Bahadır, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, vali yardımcıları, kaymakamlar ve kurum amirleri katıldı. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hakkari İl Özel İdaresine 10 Yeni İş Makinesi Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement