Hakkari Emniyet Müdürlüğü'nden Kokteyl - Son Dakika
Yerel

Hakkari Emniyet Müdürlüğü'nden Kokteyl

Hakkari Emniyet Müdürlüğü\'nden Kokteyl

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında kokteyl düzenlendi.

10.04.2015 17:46

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında kokteyl düzenlendi.

Polisevinde düzenlenen kokteyle Vali Yakup Canbolat, eşi Ayşegül Canbolat, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, vali yardımcıları Cumhur Duran ve Mehmet Emin Taşçı, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Türkol, İl Emniyet Müdür Vekili Ümit Bitirik, İl Müftüsü M. Faysal Geylani, AK Parti Milletvekili adayları Osman Kızılban ve Mehmet Ertuş, iş adamları Abdurrahman Er ve İsmet Ölmez, kurum amirleri, muhtarlar, emniyet mensupları ve eşleri katıldı. Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen masa tenisi ve değişik etkinliklerde dereceye giren polis memurlarının ödülleri Vali Canbolot ve beraberindekiler tarafından verildi. Burada konuşan Vali Yakup Canbolat, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümünü kutladığını belirterek, nice huzurlu yıllar diledi.

Daha sonra Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırlanan pastayı Vali Canbolat, eşi Ayşe Canbolat ve yanındaki bir kız çocuğu birlikte kestiler. Program; vali ve beraberindekilerin masaları dolaşıp davetlilerle sohbet etmesi ile sona erdi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari Emniyet Müdürlüğü'nden Kokteyl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement