Hakkari'de Askeri Aracın Şarampole Devrilmesi - Son Dakika
Yerel

Hakkari'de Askeri Aracın Şarampole Devrilmesi

Hakkari\'de Askeri Aracın Şarampole Devrilmesi

Hakkari Valisi Kalkan, Şemdinli ilçesinde askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan askerleri tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

08.05.2014 16:41

Vali Necmettin Kalkan, Şemdinli ilçesinde askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan askerleri tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

Vali Kalkan, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez ile Şemdinli ilçesine bağlı Gelişen köyü yakınlarında zırhlı askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu yaralanan askerleri ziyaret etti.

İlk olarak Hakkari Asker Hastanesine giden Vali Kalkan, burada tedavi gören askerlere "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Vali Kalkan ile bir süre sohbet ederek kazayı anlatan askerler, araç içerisinde yaklaşık 150 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandıklarını dile getirdi. Askerler, aracın uçuruma devrilmesinden sonra olayı gören askerlerin kendilerine yardıma koştuğunu anlattı.

Ziyarette konuşan Kalkan, şehit askerlere Allah'tan rahmet yaralılara ise acil şifa diledi. Kalkan, kazada yaralanan çocuklarını görmek için farklı illerden gelip Asker Hastanesinde bekleyen ailelere de geçmiş olsun dileklerini iletti.

Daha sonra Devlet Hastanesine geçen Vali Kalkan, burada da tedavi gören yaralı bir askeri ziyaret etti. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hakkari'de Askeri Aracın Şarampole Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement