"Hakem Hatalarına Kurban Gitmek İstemiyoruz" - Son Dakika
Yerel

"Hakem Hatalarına Kurban Gitmek İstemiyoruz"

"Hakem Hatalarına Kurban Gitmek İstemiyoruz"

Siirtspor Kulübü Başkanı Zekeriya Batğı, "Orhangazispor maçında hakem hatalarına kurban gitmek istemiyoruz" dedi.

20.03.2013 11:36  Güncelleme: 11:44

Spor Toto 3. Lig, 1. Grup takımlarından Siirtspor Kulübü Başkanı Zekeriya Batğı, "Orhangazispor maçında hakem hatalarına kurban gitmek istemiyoruz" dedi.

Batğı, yaptığı açıklamada, Orhangazispor'un güçlü bir takım olduğunu belirterek, rakip takımın ortaya koyacağı oyundan korkmadıklarını ancak hakem hatalarından korktuklarını söyledi.

Son haftalarda oldukça güçlü rakiplerle karşılaştıklarını ifade eden Batğı, şöyle dedi:

"Hafta sonu yine güçlü bir rakip olan Orhangazispor takımı ile deplasmanda karşılaşacağız. Takım olarak eksikliklere rağmen hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Son haftalarda yaptığımız maçlarda hakem hatalarından dolayı canımız çok yandı ve oldukça önemli miktarda puan kaybına uğradık. Orhangazispor maçında da aynı şeyle karşılaşmaktan korkuyoruz. Rakibimizin üstün oyunu sonucu yenilirsek üzülmeyiz. Ancak hakem hatalarından dolayı yenilirsek üzülürüz. Orhangazispor maçında hakem hatalarına kurban gitmek istemiyoruz. Bu aşamadan sonra her maç bizim için ölüm kalım maçı niteliğinde. Biz bu maçta da tüm gücümüzü ortaya koyacağız."

Batğı, yönetim kurulunun görevinin başında olduğunu ifade ederek, yönetimdeki bazı isimlerin istifa ettiği yönünde bir bilginin kendilerine ulaşmadığını belirtti.

Muhabir: Ayhan Mergen/ Sema Kaplan

Yayıncı: Necdet Doğruyol - SİİRT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Hakem Hatalarına Kurban Gitmek İstemiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement