Gürkan, Pazar Esnafıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Gürkan, Pazar Esnafıyla Bir Araya Geldi

Gürkan, Pazar Esnafıyla Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, katılımcı bir belediyecilik anlayışlarının olduğunu ifade ederek, “Kentimizi vatandaşlarımızla beraber yöneteceğiz” dedi.

03.03.2014 18:15

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, katılımcı bir belediyecilik anlayışlarının olduğunu ifade ederek, "Kentimizi vatandaşlarımızla beraber yöneteceğiz" dedi.

Gürkan, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Pazar esnafını ziyaret etti. Esnafı tek tek ziyaret eden Gürkan, sorun ve istekleri dinledi.

Ziyareti sonrası açıklamada bulunan Gürkan, "Pazarcı esnafımız alın teriyle, çalışarak, helal kazanan insanlarımızdır. Helal kazana insanlarımızın imkanlarını, ortamlarını ve şartlarını çok daha iyileştirmemiz gerekiyor. Bununla ilgili olarak dağıttığımız projelerde, yapacağımız çalışmalarla da pazarcı esnafımızla ilgili örneklerimiz var. İnşallah biz bunları daha sıcak bir ortamda, kapalı bir ortamda yerleşik bir hayata geçirecek semt pazarı oluşumu büyükşehir'imiz ile birlikte gayret göstererek vatandaşımızı ve pazarcı esnafımızı memnun edecek bir şekilde organize edeceğiz. Sizlerle de istişare edeceğiz. Bizim olmazsa olmazım katılımcı demokrasi ve katılımcı belediyecilik anlayışının tesis edilmesidir. İnşallah biz sizlerin fikirlerini ve görüşlerini alarak bununla ilgili başka yerlerde yapılan çalışmalarıyla ilgili ortak karar verip, ortak akılla bunu çözeceğiz" diye konuştu.

Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Emre, Gürkan'a seçim çalışmalarında başarılar dileyerek, "Sizlerin ne kadar civan ve mert bir insan olduğunuzu herkes biliyor. Çalışmalarınızı da biliyoruz. Sizin yaptığınız projeler Türkiye ye mal olmuş. İnşallah azimle bunun devamını getirirsiniz. Pazarcı esnafı olarak sizden büyük beklentilerimiz var. İnşallah elbirliği danışarak karşılıklı iştira ile bu sorunları birlikte çözeceğiz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürkan, Pazar Esnafıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement