Gündüz Çalışıyor Akşam Şampiyonaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Gündüz Çalışıyor Akşam Şampiyonaya Hazırlanıyor

Gündüz Çalışıyor Akşam Şampiyonaya Hazırlanıyor

Geçtiğimiz ay yapılan Salonlar Arası Kick Boks Turnuvası'nda büyük başarı gösterip 1.Olan Torbalılı Yunus Baytar, şimdide Ege Kick Boks Şampiyonası'na hazırlanıyor.

19.11.2013 10:15

Geçtiğimiz ay yapılan Salonlar Arası Kick Boks Turnuvası'nda büyük başarı gösterip 1. Olan Torbalılı Yunus Baytar, şimdide Ege Kick Boks Şampiyonası'na hazırlanıyor. Genç yetenek gündüzleri çalışıyor, akşamları ise antrenörü Erol Kaptan eşliğinde şampiyonaya hazırlanıyor. 23 Kasım'da Buca Afet Evleri Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak olan Ege Kick Boks Şampiyonası'na hazırlanan 23 yaşındaki genç yetenek Yunus Baytar, Torbalı'ya şampiyonluk madalyası ile dönmek istediğini söyledi. Baytar'ın antrenörlüğünü Erol Kaptan antrenör yardımcılığını ise Mustafa Çakar yapıyor. Aynı zamanda bir petrol istasyonunda çalışan Baytar, gündüzleri çalışıyor akşamları ise boş durmayarak şampiyonaya hazırlanıyor. Torbalı'ya bağlı Ayrancılar'da ikamet eden genç yetenek, Torbalı'da spor yapmanın gerçekten zor olduğunu ifade ederek, "Torbalı'da spora destek gerçekten çok az. Neredeyse hiç yok diyebiliriz. Spora gönül vermiş hocalarımız ile yılmadan çalışıyor, şampiyonalara hazırlanıyoruz. Umarım bu şampiyonada da başarılı olur ilçemize madalya ile döneriz" dedi.

KAPTAN: EN YETENEKLİ SPORCULARIMIZDAN BİRİ

Antrenör Erol Kaptan Kick Boksun zor bir branş olduğunu belirterek, "Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kick boks uzun süreli çalışmalar sonucu başarı getiriyor. Bu nedenle genç sporcumuzu sürekli formda tutmamız gerekiyor. Baytar en yetenekli sporcularımızdan birisi. Gelecek vaat ediyor. Kendisi gündüzleri çalıştığı için akşamları şampiyonaya hazırlanıyoruz. Yılmadan azimle çalışması hepimizi mutlu ediyor. Umarım bu azmin sonucu birincilik madalyası olur" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gündüz Çalışıyor Akşam Şampiyonaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement