Gülten İpek, Şehit Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Gülten İpek, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Gülten İpek, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Bayburt Valisi Hasan İpek'in eşi Gülten İpek, 2012 yılı Eylül ayında Bingöl-Muş karayolu üzerinde askeri konvoya yapılan hain saldırı sonucu şehit olan Bayburt Akşar Kasabasından Şehit P.Er İdris Karakaşoğlu'nun eşi sevda Karakaşoğlu'nu ziyaret etti.

27.02.2013 19:11

Bayburt Valisi Hasan İpek'in eşi Gülten İpek, 2012 yılı Eylül ayında Bingöl- Muş karayolu üzerinde askeri konvoya yapılan hain saldırı sonucu şehit olan Bayburt Akşar Kasabasından Şehit P.Er İdris Karakaşoğlu'nun eşi sevda Karakaşoğlu'nu ziyaret etti.

Şehit ailesinin yaşadığı evde şehidin eşi Sevda Karakaşoğlu ile görüşen Gülten İpek, babası şehit düştüğünde üç aylık olan Elanur bebeği kucağına alarak bir süre sevdi.

Sevda Karakaşoğlu ve annesiyle bir süre sohbet eden Gülten İpek, "Bu küçük yavru ve siz şehidimizden bize emanetsiniz. Bizim devlet olarak sizlere bakmak en önemli görevimiz. Her ne isteğiniz olursa biz buradayız, her zaman yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz" diyerek her zaman şehit ailesinin yanında olduklarını belirtti. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gülten İpek, Şehit Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement