Grup Başkan Vekili Aydın'dan Tut Kaymakamı Aksu'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Grup Başkan Vekili Aydın'dan Tut Kaymakamı Aksu'ya Ziyaret

Grup Başkan Vekili Aydın\'dan Tut Kaymakamı Aksu\'ya Ziyaret

Tut Kaymakamı Mehmet Aksu’yu makamında ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, ilçedeki yatırımlar ve ilçenin sorunları hakkında bilgiler aldı.

16.10.2015 14:59

Tut Kaymakamı Mehmet Aksu'yu makamında ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, ilçedeki yatırımlar ve ilçenin sorunları hakkında bilgiler aldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, seçim gezilerine devam ediyor. Tut ilçesine ziyarette bulunan Ahmet Aydın, Tut Kaymakamı Mehmet Aksu'yu ziyaret etti.

Her fırsatta Adıyaman'a gelmeye çalıştığını ve geldiğinde de Adıyaman her ilçesini, beldesini ve köylerini karış karış gezmeye devam ettiğini belirten AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın; " Tut ilçemiz yeşilliklerle dolu şirin bir İlçemizdir. Son zamanlarda yamaç paraşütü gibi sosyal faaliyetlerle de bir atak içerisinde girdi. Biz ilk günden itibaren Tut İlçemize her türlü hizmeti yapmaya gayret gösteriyoruz. AK Parti iktidara geldiğinde burada temelleri atılmış ve çürümeye bırakılmış bir hastane vardı. Biz ilk icraat olarak bu hastanemizi yapıp hizmete sunmak için gerekli çalışmaları başlatmıştık. Eğitim alanında ise Tut ilçemize her türlü yatırımı ve desteği sağlıyoruz. Tut okullarında derslik sayısı ortalama 17-18'dir ve bu ortalama Türkiye'nin en iyi ortalamaları arasına giriyor. Yollarımızda da bir takım beklentiler vardı bizler bu beklentilere kulak verdik ve en iyi en güvenli bir şekilde yolların da yapımını bitirdiğimiz noktalar var. Şuanda da devam eden yol yapım çalışmalarımız var" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tut Kaymakamı Mehmet Aksu ise, "AK Parti Grup Başkanvekilimizin bugün ilçemizi ziyaretleri esnasında ilçemizle ilgili sıkıntılarımızın çözümü noktasında istişare edebilme fırsatı yakaladık bu manada bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum. Evet, önümüzde bir seçim var ve ben temenni ediyorum ki Ülkemiz için, Milletimiz için hayırlı netice ne ise o olsun. Bu mana da kendilerine de başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyarette AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın'a, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Balkar Orhan Orhan, Belören Belediye Başkanı Mahmut Turan, AK Parti İlçe Başkanı Nizami Yancar ve il genel meclisi üyeleri eşlik etti - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Grup Başkan Vekili Aydın'dan Tut Kaymakamı Aksu'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement