Gölcüklü Osman Ay, İsrail'e Yüklendi - Son Dakika
Yerel

Gölcüklü Osman Ay, İsrail'e Yüklendi

Gölcüklü Osman Ay, İsrail\'e Yüklendi

Yıllardır oruç tutan, herkes için Kur-an hatmi indiren Gölcüklü Osman Ay, İsrail'in Mescid-i Aksa'yı yıkma girişimlerinin olduğunu söyledi.

27.08.2013 16:02  Güncelleme: 16:17

Yıllardır oruç tutan, herkes için Kur-an hatmi indiren Gölcüklü Osman Ay, İsrail'in Mescid-i Aksa'yı yıkma girişimlerinin olduğunu iddia ederek, Filistin'de bulunan arkadaşlarının destek çağrısına kulak vererek, "Adım adım yıkılıyor Mescid-i Aksa, sizler yıkın bizler seyredelim mi?" dedi.

"İsrail Mescid-i Aksa'yı adım adım yıkıyor." diyen Osman Ay, "Müslümanlara yönelik zulümler halka halka büyüyor. Yapılan zulüm zalimin yanına kar kalıyor. Bölgemiz ateş coğrafyasına dönüyor. Birişeri işgaller, kayliamlar, darbeler planlıyor ve yapıyor. İsrail Mescid-i Aksa'yı adım adım yıkıyor. İslam dünyasının tepkisizliği üzerine daha da azgınlaşan İsrail, yıkıma aralıksız devam ediyor." İfadelerini kullandı.

Filistin'de bulunan arkadaşı Osmanlı Mirasını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Muhammed Demirci, 'Kendi yıkıldı süsü verecekler' dediğini ifade eden Osman Ay arkadaşı Demirci'nin, "Yahudilerin Hz. Süleyman Mabedini arama bahanesi ile yaptıkları arkeolojik kazılar devam ediyor. Her an yıkılabilecek bir konumda. Yahudiler 1,5 kilometre tünel açtı Yahudiler." dediğini ifade etti.

"Kısa bir süre içerisinde hepimizin İslam dininin temellerine dönmemiz lazım" diyen Osman Ay, "Allah'a kul olun ki başkalarına kulluk etmeyesiniz. Onların planlarını başlarına yıkmalıyız. Ey Müslümanlar, bir ok atmalıyız. Bu ok zalimlerin yuvalarına isabet etmeli. Allah istese bu zulmü yapanların başına zulmü çalar ama biz Allah tarafından imtihandan geçiriliyoruz. Bunun bilinci içerisinde olmamız gerekiyor. Bizler hakkımızı aramaktan geri durmamalıyız." şeklinde konuştu.

Mısır'da öldürülen Esma için de mektup yazan Osman Ay, mektubu okurken duygu dolu anlar yaşadı. Ay, 23 Ağustos'da Mescid-i Aksa'nın yılmaması için başlattığı Kur-an hatmine, tüm Müslüman aleminin destek olmasını istedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölcüklü Osman Ay, İsrail'e Yüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement