Gölcük'ten Tek Araçla İzmit'e Ulaşım - Son Dakika
Yerel

Gölcük'ten Tek Araçla İzmit'e Ulaşım

Gölcük\'ten Tek Araçla İzmit\'e Ulaşım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Kalıcı Konutları ile İzmit arasında otobüs seferi başlattı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Gölcük Kalıcı Konutları ile İzmit arasında otobüs seferi başlattı.

06.12.2013 15:44

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Kalıcı Konutları ile İzmit arasında otobüs seferi başlattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Gölcük Kalıcı Konutları ile İzmit arasında otobüs seferi başlattı. Daha önce Gölcük-İzmit arasında aktarmalı olarak ulaşımlarını sağlayan vatandaşlar artık tek araç kullanıyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin kamunun hizmetine sunduğu 710 numaralı otobüs, özellikle ikametin yoğun olduğu Gölcük Kalıcı Konutları sakinlerine rahat nefes aldırdı. Vatandaşlar şimdi Büyükşehir'in tahsis ettiği çevre dostu doğalgazlı, klimalı ve engellilerin kullanımına da uygun olan bu otobüsle konforlu ulaşımın tadını çıkarıyor. Üstelik tek araç kullanıldığı için bu rahatlık vatandaşın cebine de yansıyor.

Değirmendere Belediye Garajından hareket eden otobüs, Değirmendere Kalıcı Konutları, Koray Aydın, Yüksek Okul, Düzağaç Mahallesi Cami Önü, TOKİ Konutları, Kervansaray Cami Önü, Sağlık Ocağı, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, İhsaniye Lisesi, Gölcük Emniyet Müdürlüğü, Ulu Cami, D-130 Eski yoldan Sekapark Batı Terminali'ne ulaşıyor. Batı Terminali'nden hareket eden hat, Değirmendere Belediye Garajı'na kadar aynı güzergahı kullanıyor.

Vatandaşlar, İzmit Batı Terminali ve Gölcük Kalıcı Konutları'ndan hafta içi 45 dakikada bir, hafta sonu ise saatte bir bu hattı kullanabiliyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölcük'ten Tek Araçla İzmit'e Ulaşım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement