Gölbaşı MHP İlçe Başkanlığı 5 Bin Kişiye İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı MHP İlçe Başkanlığı 5 Bin Kişiye İftar Yemeği Verdi

Gölbaşı MHP İlçe Başkanlığı 5 Bin Kişiye İftar Yemeği Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından yaklaşık 5 bin kişiye iftar yemeği verdi.

05.08.2012 18:46

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından yaklaşık 5 bin kişiye iftar yemeği verdi.

İstanbul'da yaşayan ve kendini Gölbaşı aşığı olarak niteleyen İstanbul MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kocaman'ın organize ettiği 2 bin 500 kişilik iftar yemeğine yaklaşık olarak 5 bin kişi üzerinde katılım olunca izdiham yaşandı. Çok sayıda davetli iftarını açmak için masaların boşalmasını bekledi. İftar yemeğine katılanlar arasında Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı MHP İlçe Başkanı Mustafa Çırakoğlu, Adıyaman MHP il Başkanı Osman Aslan, milletvekili adayları S.Burak Gelir, Çetin Doğan, MHP Adıyaman Eski İl Başkanı Hüseyin Özgün, Adıyaman Ülkü Ocağı Başkanı Rıfat Erdem, Besni MHP İlçe Başkanı Mahmut Can, ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı. İftar yemeğinde açılış konuşması yapan İbrahim Kocaman şunları söyledi:

Kocaman, "İftar yemeğine uzaktan ve yakından gelerek bizleri şereflendiren tüm dava arkadaşlarımıza, özellikle muhterem hanımefendilere, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yöneticilerine, dernek başkanlarımıza ve parti yönetim kademesindeki arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Her şeyden önemlisi, dava arkadaşlarımızın aileleri ile birlikte programımıza katılmaları bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Özellikle birlik ve bütünlüğün sergilendiği iftarımızda partililerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz Böyle organizasyonlarda tabidir ki aksaklıklar çıkmaktadır.

İlçemizdeki en büyük mekanda yemek verdik. İçerisi ve dışarısı tamamen doldu. Birçok partilimiz ve misafirlerimiz alana giremeden gitmek zorunda kaldı.

Bazı arkadaşlarımıza da maalesef yemek yedirme konusunda eksikliğimiz oldu. Bu noktalarda buraya gelerek bizleri onurlandıran, ancak yer bulamadığı veya yemek yiyemeden gitmek durumunda kalan tüm davetlilerden özür diliyorum. Haklarını helal etsinler" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı MHP İlçe Başkanlığı 5 Bin Kişiye İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement