Gökçeörenliler Kanser Taramasından Geçirildi - Son Dakika
Yerel

Gökçeörenliler Kanser Taramasından Geçirildi

Gökçeörenliler Kanser Taramasından Geçirildi

Gökçeören köylüleri, İzmit Belediyesi ekipleri tarafından Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi’ne götürerek sağlık taramasından geçirildi.

20.07.2017 11:43

Gökçeören köylüleri, İzmit Belediyesi ekipleri tarafından Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi'ne götürerek sağlık taramasından geçirildi.

Kanserde erken teşhisin hayat kurtardığı gerçeğinden hareket eden İzmit Belediyesi, Gökçeören köylülerini kısa adı KETEM olan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi'ne götürerek sağlık taramasından geçirilmesini sağladı. Belediyenin Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nce köylerinden alınan 15 kadar kadın, Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne götürerek burada kanser taramasından geçtiler. Yetkililer, kanser taramalarının devletçe ücretsiz olarak yapıldığını hatırlatarak, "Kocaeli Devlet Hastanesi yanındaki KETEM'e gelenler burada ücretsiz olarak meme kanseri, rahim ağzı kanseri ve kalın bağırsak kanseri taramalarından geçiriliyor. Bütün vatandaşları bu hizmetten yararlanmaları için KETEM'e davet ediyoruz" dediler.

Gökçeören sakinleri İzmit Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökçeörenliler Kanser Taramasından Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement