Gökçeada'daki Kuvvetli Yağış - Son Dakika
Yerel

Gökçeada'daki Kuvvetli Yağış

Gökçeada\'daki Kuvvetli Yağış

MHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen 3 milletvekili, adaya gelerek vatandaşlarla görüştü.

07.05.2014 10:23  Güncelleme: 10:20

Gökçeada'daki sel baskını nedeniyle MHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen 3 milletvekili adaya gelerek, vatandaşlarla görüştü.

MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Bursa Milletvekili Necati Özensoy, Gökçeada'da Kaymakam Muhittin Gürel ve Belediye Başkanı Ünal Çetin ile görüştü. Milletvekilleri, Belediye Başkanı Çetin ile selden zarar gören esnaf ve vatandaşları ziyaret edip, sıkıntılarını dinledi, taleplerini aldı.

Özensoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, MHP Genel Merkezi tarafından görevlendirildiklerini belirterek, "Buradaki esnaflarımızın zarar ve ziyanlarını bizzat gözümüzle gördük. Kaymakamımızdan bugüne kadar olan raporları aldık. Bu arada yine soru önergeleriyle gündem dışı söz alarak Gökçeada'nın yeniden imarıyla ilgili çalışmalar yaptık" dedi.

Can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu ifade eden Özensoy, "Ancak hayvancılık yapanlarda ciddi zararların olduğunu biliyoruz. Çok sayıda büyük ve küçükbaş hayvan telef oldu. Bu anlamda da üzgünüz" diye konuştu. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gökçeada'daki Kuvvetli Yağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement