Gemlik'te Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Gemlik'te Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldı

Gemlik\'te Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB işbirliğiyle açılan uygulamalı girişimcilik kursunun beşincisi sona erdi.

17.06.2014 12:44  Güncelleme: 12:39

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB işbirliğiyle açılan uygulamalı girişimcilik kursunun beşincisi sona erdi.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen törende kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı. Kursiyerlere belgeleri Kaymakam Cahit Işık, GTSO Başkanı Kemal Akıt ve KOSGEB Bursa Bölge Müdürü Ahmet Akdağ tarafından verildi.

GTSO Meclis Başkanı Paşa Ağdemir, "Eğitime % 100 destek, İşkur ve KOSGEB gibi sosyal sorumluluk projelerinde oda olarak var olmaktan ve Gemlik halkına hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

GTSO Başkanı  Kemal Akıt ise,  başta KOSGEB ve UMEM projeleri olmak üzere çok sayıda projeye destek verdiklerini belirterek, "Bugün beşincisini düzenlediğimiz sertifika töreni ile 30 arkadaşımıza daha kendi işlerini kurma imkanı sağladık. GTSO olarak bu desteklerimiz artarak devam edecek.  KOSGEB'in sağladığı kredi, yeni iş kuracaklar için çok önemli bir fırsattır. Gerçekten imkanı olmadığı halde, aklında bir iş kurmak için projeleri olan girişimcilerin bu kursa katılarak önce girişimci olma eğitimi almalarının yararlı olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemlik'te Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement