Giresun'da Kanal G Ulusal Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika
Yerel

Giresun'da Kanal G Ulusal Yayın Hayatına Başladı

Giresun\'da Kanal G Ulusal Yayın Hayatına Başladı

Giresun’da 19 yıldır karasal yayın hayatını sürdüren “Kanal G” ulusal yayın hayatına başladı.

15.10.2015 16:11

Giresun'da 19 yıldır karasal yayın hayatını sürdüren "Kanal G" ulusal yayın hayatına başladı.

"Güçlü, gerçekçi ve gönüllerin kanalı" sloganı ile bir süre önce yayın hayatına başladıklarını belirten Kanal G Televizyonu yönetim kurulu üyesi ve Genel Koordinatörü Necati Selvitop, " Karadeniz'in tamamını kapsayacak yayın ağı ve temsilcilikleri ile şimdiden hayırlı uğurlu olsun diliyorum" dedi.

Tarafsız bir yayın politikası izleyeceklerini vurgulayan Selvitop "19 yıldır Giresun'da yerel hayatını sürdüren televizyonumuzun Yönetim Kurulu Başkanımız Hamdi Çakır beyefendi bir karar verdi ve bu karar doğrultusunda bizim de tecrübelerimize başvurarak Kanal G Televizyonu'nu uyduya taşıdık. Karadeniz Bölgesi'nde 18 ili kapsayan bir iddiamız var. Bizim 'Şile'den Sarp'a' bütün Karadenizli hemşerilerimize Anadolu'nun güzel toprağında yaşayan insanlarımıza ve dünyada bulunan tüm Karadenizliler'e hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Kanal G Televizyonu'nun Karadeniz'e kıyısı olan illerde temsilcilikleri olacağını söyleyen Selvitop, kanalın İstanbul Çekmeköy merkezli olduğunu ve Giresun'da ise stüdyolarının olacağını belirtti. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun'da Kanal G Ulusal Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement