Genel Sekreter Ayhan, Yıldızeli'nde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Genel Sekreter Ayhan, Yıldızeli'nde İncelemelerde Bulundu

Genel Sekreter Ayhan, Yıldızeli\'nde İncelemelerde Bulundu

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Yıldızeli ilçesinde incelemelerde bulundu.

22.05.2014 15:53

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Yıldızeli ilçesinde incelemelerde bulundu.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ayhan, Yıldızeli Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Ceyhan ve birim müdürleriyle belde belediyesiyken köy statüsüne indirilen Şeyhhalil, Kümbet, Kalın, Yavu ve Kavak'ı ziyaret etti.

İl genelinde 18 beldenin kapandığını belirten Ayhan, bu bölgelerde eksik ve yarım kalan çalışmaların tamamlanacağını ifade etti.

Belde belediyelerinin kapatılmasıyla ilgili gelinen süreçte herkesten sabır ve diyalog beklediklerini kaydeden Ayhan, "İl Özel İdaresi olarak planlarımız dahilinde hizmetlere devam edeceğiz. Yıldızeli İlçe Özel İdare Müdürlüğü koordinesinde kapanan beldelerimizde çöp toplama, altyapı ve çevre düzenleme işleri yine yapılacak. Sizlerden iyi niyet ve sabır bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Mehmet Gökhan Zengin de geçiş süreciyle ilgili beldeleri ziyaret ederek sorunları tespit etmeye çalıştıklarını ifade etti.

Sürecin iyi işlemesi için iletişim kanallarının açık tutulması gerektiğini belirten Zengin, köylerde acil durumlara anında müdahale edileceğini kaydederek, "İl Özel İdaresinden gerekli desteği almaya devam ediyoruz. İnşallah 2015 yılı yatırım programı kapsamında bu bölgelerimize de güzel hizmetler yapılacak" açıklamasında bulundu.

Ayhan ve beraberindekiler, daha sonra eski belde belediyesi hizmet binalarını gezerek, yapıların eğitim, sağlık veya köy tüzel kişiliği adına ihtiyaç hissedilen alanlarda kullanılması konusunda fikir alışverişinde bulundu. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Sekreter Ayhan, Yıldızeli'nde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement