Genel Müdür Aslan'dan Başkan Gürsoy'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Genel Müdür Aslan'dan Başkan Gürsoy'a Ziyaret

Genel Müdür Aslan\'dan Başkan Gürsoy\'a Ziyaret

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Dr. Adnan Aslan, Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

03.11.2016 11:48

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Dr. Adnan Aslan, Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u makamında ziyaret etti.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ile birlikte Adilcevaz'a gelen Aslan, ilçedeki imar planı tadilatlarının kuruldan geç çıkması veya hiç çıkmaması ile ilgili sıkıntılar ve revize imar planı hakkında görüşmelerde bulundu. Aslan, ayrıca plan tadilatları ile ilgili konuları yerinde inceleyerek sorunların çözümü konusunda neler yapılabileceği değerlendirildi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Genel müdürümüzün destekleri sayesinde ilçemizdeki imar planı tadilatlarındaki sıkıntıları gidermiş olacağız. İnşallah ilçemizin gelişmesine ve düzenli yapılaşmasına katkı sağlayacak çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Belediyemizi ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı Yatırım İşletmeler Genel Müdürümüz Sayın Adnan Aslan Beye çok teşekkür ediyorum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genel Müdür Aslan'dan Başkan Gürsoy'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement