Gençlik ve Spor Konfederasyonu'ndan Sur İlçesine Yardım Eli - Son Dakika
Yerel

Gençlik ve Spor Konfederasyonu'ndan Sur İlçesine Yardım Eli

Gençlik ve Spor Konfederasyonu\'ndan Sur İlçesine Yardım Eli

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Sur İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahiplerine gıda paketleri ulaştırıldı.

04.06.2016 09:37

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Sur İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahiplerine gıda paketleri ulaştırıldı.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanlığı Diyarbakır Sur içi, Bağlar, Huzurevleri, Seyrantepe bölgelerinde ihtiyaç sahibi aileler Ramazan Ayı öncesi hazırlanan gıda yardım paketlerinin dağıtımı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkan Yardımsı Vedat Güçlü, "Gençlik ve Spor Konfederasyonu Bölge Başkanlığı olarak Diyarbakır'da özellikle terör operasyonlarının sürdüğü bölgelerde ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardım paketlerimiz dağıtımı yapılmıştır" dedi.

Vedat Güçlü Ramazan ayı boyunca Güneydoğu Anadolu Bölgesi illerinin tamamında buna benzer yardım organizasyonlarının büyük bir karalıkla devam edeceğini ifade etti. Güçlü, Diyarbakır'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım organizasyonu sayısı, maliyeti, rakamlarla ilgili herhangi bir bilginin kamuoyu ile paylaşılmasının doğru olmayacağını kaydetti. Vedat Güçlü, "Organizasyona destek ve katkılarından dolayı başta Diyarbakır Devlet erkanına, Gençlik ve Spor Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanımız Yasin Yavuz'a, Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanımız Ferudun Cevahiroğlu'na, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanımız Nezaket Emine Atasoy hanımefendiye şükranlarımızı ve saygılarımızı sunuyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik ve Spor Konfederasyonu'ndan Sur İlçesine Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement