Gencer Konysiad'ın Konuğu Oldu - Son Dakika
Yerel

Gencer Konysiad'ın Konuğu Oldu

Gencer Konysiad\'ın Konuğu Oldu

Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin geleneksel Salı toplantısının konuğu MedicalPark Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer oldu.

03.09.2013 15:22

Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin geleneksel Salı toplantısının konuğu MedicalPark Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer oldu.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor'a daima gönülbirliği yapacak insanların üye olması gerektiğini belirterek, "Bugüne kadar Antalyaspor'a hizmet eden herkes benim gözümde fedakardır. Çünkü Antalyaspor'a hizmet etmek gönül işidir, karşılık beklemeden yapılmalıdır" dedi. Gencer, göreve gelirken bütün siyasi partilerin il temsilcileri başta olmak üzere, iş dünyasından ve sivil toplum kuruluşlarından birçok kişiyi arayarak Antalyaspor ile ilgili görüşlerini aldığını kaydederek, "Çünkü Antalyaspor'un menfaati her şeyden önce gelir" diye konuştu.

Antalyaspor'da sadece kombine bilet satarak ya da stad reklamları ile büyük işler yapılamayacağının farkında olduklarını, daha büyük projeler için büyük bütçeler gerektiğini belirten Gencer, konuyla ilgili 3 tane dünya deviyle görüştüklerini söyledi. Antalyaspor olarak hükümet temsilcilerine stadın kendilerine devredilmesini istediklerini ilettiklerini belirten Gencer, "Stadın ayrıca sadece içeride oynayacağımız 17 maç için kullanılması dışında her türlü platformda kullanılması ve yıllık 13 milyon turist gelen bir şehir olarak stadımızın yıl boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor sevgisi ve olgusunun şehirde oluşması için her türlü projeyi yapmaya çalıştıklarını belirten Gencer, şunları söyledi:

"Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin bugüne kadar Antalyaspor'a yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Antalyaspor ile Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği arasında çok güzel bir işbirliği var. Temennim bu işbirliğinin diğer Sivil Toplum Kuruluşlarına da örnek olmasıdır. Antalyaspor adına herkesten destek bekliyoruz."

Toplantı sırasında Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin üyesi olan Fahriye Işık'ın "Ben bir bayan olarak stadyumun yapılmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Antalyaspor ile ilgili çok güzel projeleriniz olduğunu biliyoruz. Peki bayanlar içinde bir projeniz var mı?" sorusuna Gencer, "Bilindiği üzere Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımların stadlarında bayanların maça daha fazla gittiğini görüyoruz. Biz de bu konuda Antalya'da yaşayan bayanların stadımıza gelerek rahatça maç izlemelerini sağlamaya çalışıyoruz" şeklinde yanıt verdi.

Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Kaplan'ın Antalyaspor Store Mağazaları ile ilgili sorusuna da Gencer, "Antalyaspor Store mağazalarını bütün AVM'lerde ve şehrin birçok yerinde açmak için belediyelerden destek bekliyoruz, store'lar bizim geleceğimiz" diye yanıtladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gencer Konysiad'ın Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement