Genç İş Adamlarından Aydınlı Sanayicilere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Genç İş Adamlarından Aydınlı Sanayicilere Ziyaret

Genç İş Adamlarından Aydınlı Sanayicilere Ziyaret

AYGİAD yönetimi, seçimlerin ardından göreve gelen Aydın Sanayi Odası'nın yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

22.05.2013 11:06  Güncelleme: 11:09

Aydın Genç İş Adamları Derneği (AYGİAD) yönetimi, seçimlerin ardından göreve gelen Aydın Sanayi Odası'nın (AYSO) yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete AYGİAD Yönetim Kurulu Başkanı

H. Ufuk Devrim, Başkan Yardımcısı Mehmet Yirmibeş, Yönetim Kurulu Üyeleri N.Nuri Ağaçcı,

Mehmet Öztaş, Hüseyin Demirel, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Cem Yıldırım ve Kurul Üyesi Gökhan Pehlivan katıldı. AYGİAD üyeleri AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Salih Fahlioğulları ve Merve Alpargun Altıntaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Günver, Fetay Eliçelik ve Sinan Yılmaz tarafından karşılandı.

AYDİAD Başkanı Devrim ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür eden AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, her iki kurumunda amacının Aydın'a hizmet etmek olduğunu ve bu konuda üzerlerine düşeni yapmak üzere her türlü çalışmada işbirliği yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Aydın'ın ticari ve ekonomik hayatı hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette, Aydın'a katkı yapacak çalışmaları hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç İş Adamlarından Aydınlı Sanayicilere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement