Gemlik'e Lojistik Lisesi - Son Dakika
Yerel

Gemlik'e Lojistik Lisesi

Gemlik\'e Lojistik Lisesi

Bursa'nın Gemlik ilçesine hayırseverler tarafından yeni bir okul yapılacak.

17.05.2013 18:47

Bursa'nın Gemlik ilçesine hayırseverler tarafından yeni bir okul yapılacak.

Gemlik Belediyesi'nin teşebbüsüyle Ali Kütük, Gemport, Roda Limancılık ve Borusan'dan sonra Yılfert şirketi de ilçeye okul yapacak. Valilikte düzenlenen protokol törenine törene Bursa Valisi Şahabettin Harput, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Yılfert Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım katıldı.

Gemlik'te Hamidiye Mahallesi'nde Endüstri Meslek Lisesi yanındaki 10 bin metrekarelik kapalı alana yapılacak Lojistik Meslek Lisesi, Bursa bölgesinin ilk lojistik okulu olacak. İnşaasına kısa sürede başlanacak olan Lojistik Meslek Lisesi bünyesinde 24 derslik, 10 idare birim, 4 laboratuar, 1 kantin ve 1 çok amaçlı salon bulunacak. Ruhsat alınmasını müteakip bir yıl içinde tamamlanması planlanan okul Gemlik Yılfert Garip Yıldırım Lojistik Meslek Lisesi adıyla hizmet verecek.

Vali Şahabettin Harput, Bursa'da olmayan bir okul türüne kavuşulacağını vurgulayarak, Türkiye'nin geleceğinin güvence altına alınması için eğitim ve öğretimin önemine dikkat çekti.

Yılfert

A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım da, Vali Şahabettin Harput ile 1995 yılında Kırıkkale Valisi iken tanıştıklarını hatırlatarak, o dönemde kömür rezervleri konusunda protokol imzaladıklarını, şimdi daha önemli bir hizmet için bir araya geldiklerini bildirdi..

İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar'da, Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz'ın katkılarına vurgu yaparak, Gemlik'in oldukça şanslı bir ilçe olduğunu söyledi.

Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, ilçeye okul yaptıran kişi kurum ve kuruluşlara teşekkür ederken, Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, eğitim ve öğretime destek vermeye devam ettirdiklerini belirterek, "Çocuklarımız geleceğimiz. Geleceğimize yatırım yapıyoruz. Evlatlarımızı daha modern ve daha güvenli okullarda okutmak en büyük gayemiz. Gemlik'te derslik sıkıntısının çekilmemesi için çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Biz teşvik ediyoruz, hayırsever işadamlarımız, kurum ve kuruluşlarımız sağ olsunlar bizleri kırmıyorlar. Gemlik'e hayırlı uğurlu olsun" dedi.

(MŞ)

17.05.2013 18: 38: 18

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemlik'e Lojistik Lisesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement