Gemerek İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, Erciyes Üniversitesi'ni Gezdi - Son Dakika
Yerel

Gemerek İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, Erciyes Üniversitesi'ni Gezdi

Gemerek İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, Erciyes Üniversitesi\'ni Gezdi

Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey’in öncülüğünde, Gemerek İmam Hatip Lisesi öğrencileri Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni gezdi.

12.12.2013 11:24

Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey'in öncülüğünde, Gemerek İmam Hatip Lisesi öğrencileri Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni gezdi.

Gezi kapsamında Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi derslikleri, İzzet Bayraktar Konferans Salonu, Hatice Bayraktar Kütüphanesi, İlahiyat Fakültesi anabilim dalları bölümü, İlahiyat Fakültesi Dekanlığının ziyaret edildi.

Öğrencilerin üniversite ortamını tanıyabilmeleri açısından 1 saatlik süreyle üniversite öğrencileriyle birlikte derse katıldı. Gezide Gemerek İmam hatip Lisesi öğrencilerine İlahiyat Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Harun Işık'ın eşlik etti. Ayrıca Din Psikolojisi alanında Araştırma Görevlisi Mustafa Ulu öğrencilerin üniversiteye dair sorularını cevaplandırdı. Üniversiteden ayrılan öğrenciler daha sonra Anadolu Harikalar Diyarı bünyesindeki hayvanat bahçesini gezdi.

Gezi ile ilgili açıklamalardan bulunan Gemerek İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü İsmail Arslan; "Öğrencilerimizin YGS' ye hazırlanırken onların motivasyonunu artırmak amacıyla rehber öğretmenimizin üniversite gezisinin olumlu katkılar sağlayacağına dair bir önerisi oldu. Biz de bu öneriyi şartlar dahilinde değerlendirdik ve de Gemerek Kaymakamı Sayın Yusuf Özbey ile düşüncemizi paylaştık. Sayın kaymakamımızın eğitime ne kadar önem verdiğini biliyoruz ve bu konuda da yine bizden desteğini esirgemediği için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemerek İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, Erciyes Üniversitesi'ni Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement