Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, Ufı Onaylı Açılacak - Son Dakika
Yerel

Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, Ufı Onaylı Açılacak

Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, Ufı Onaylı Açılacak

If Wedding Fashion İzmir 8. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 2014 yılından itibaren Uluslararası Fuarcılık Endüstrisi Birliği (UFI) onaylı fuar olarak düzenlenecek.

18.10.2013 10:53

If Wedding Fashion İzmir - 8. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 2014 yılından itibaren Uluslararası Fuarcılık Endüstrisi Birliği (UFI) onaylı fuar olarak düzenlenecek.

İZFAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, sektöründe Avrupa'nın en büyük, Türkiye'nin tek fuarı olan If Wedding Fashion İzmir, 22-25 Ocak günlerinde Uluslararası Fuarcılık Endüstrisi Birliği (UFI) onaylı gerçekleştirilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, Türk gelinlik sektörünün başkenti İzmir'de, gelinlik fuarının kat ettiği mesafeden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Örs, 2014 yılından itibaren İEF ve MARBLE gibi gelinlik fuarının da UFI onaylı olarak açılmasından gurur duyduklarını belirterek, "Bundan sonraki uzun erimli temel hedefimiz, fuarımızı sektöründe dünyada bir numara yapmak" ifadelerini kullandı.

Ekonomi Bakanlığı'nın katkılarıyla, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği'nin destekleriyle organize  edilen fuara, bu yıl yurt içi ve yurt dışından 187 firma katılmış ve fuarı 79 ülkeden 18 bin 366 profesyonel ziyaret etmişti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, Ufı Onaylı Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement