Gaziantep'te Ramazan Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Ramazan Hazırlıkları

Gaziantep\'te Ramazan Hazırlıkları

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, yaklaşan Ramazan'da yaşanması muhtemel aksaklıklar ve alınması gereken tedbirleri alarak Ramazan ayına hazırlandı.

25.06.2014 10:50

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, yaklaşan Ramazan'da yaşanması muhtemel aksaklıklar ve alınması gereken tedbirleri alarak Ramazan ayına hazırlandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıkmaya göre, Zabıta Daire Başkanı Ömer Yalım, Ramazan'da vatandaşın huzuru ve sağlığı açısından alınması gereken tedbirlerin yanı sıra başta gıda denetimleri olmak üzere şehrin genel hizmetlerinde bütünlüğün sağlanması konularında tüm önlemleri aldıklarını belirtti.

Ramazan süresince her bölgeye eşit ölçüde hizmet götürmeyi hedeflediklerini anlatan Yalım, "Gıda denetimleri, hayvan ahırlarının taşınması, çevre sorunları, açıkta ve bozuk ürünlerin fahiş fiyata satılması, şehrin genelinde faaliyet gösteren hurdacıların durumu gibi konularda daha duyarlı davranılacak. Özetle bugün itibariyle zabıta ekiplerimiz, Ramazan'a hazır" ifadelerine yer verdi.

Yalım, Ramazan süresince gıda ürüten ve satan yerlerin daha titiz şekilde denetleneceğini, vatandaşın sağlığına aykırı firmalara göz açtırmayacaklarını ifade ederek, kentte son dönemlerde sayılarında artış görülen dilencilik olayına karşı da tedbir aldıklarını kaydetti. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Ramazan Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement