Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı 2. Birleşimi - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı 2. Birleşimi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı 2. Birleşimi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclisi Şubat Ayı 2. birleşiminde 62 gündem maddesi oylandı.

17.02.2017 18:40

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclisi Şubat Ayı 2. birleşiminde 62 gündem maddesi oylandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Toprak başkanlığında Büyükşehir Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda 43 madde oy birliğiyle, 17 madde oy çokluğuyla kabul edilirken, 2 maddenin ise raporları henüz hazır olmadığından komisyona süre verilmesi kararlaştırıldı.

Abone olmayanlarda ceza oranı yüzde 5'e düşürüldü

Büyükşehir Meclisi'ndeki gündem maddelerinden sonra GASKİ'nin 2017 yılı 1. Olağanüstü Toplantısı için yeniden toplanan meclis üyeleri, 1. Birleşimde GASKİ'nin abonesiz su kullanlara uygulanan ceza oranı görüştü. Buna göre iskanı olmayan kırsal alanlarda, yeni kurulan yerleşim birimlerinde ve köylerde abonesiz su kullanan vatandaşlara daha önce uygulanan cezai oranın yüzde 25'den yüzde 5'e indirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Yaklaşık 12 bin abonede uygulanacak olan ceza indirim 1 Mart 2017 tarihinden itibaren uygulamaya konulacak. Yaklaşık 2 saat süren meclis toplantısında gündem dışı 4 madde ise teklif kararı olarak kabul edildi. Toplantıda başka değerlendirilecek gündem maddesi olmadığından bir sonraki birleşimin 13 Mart 2017 Pazartesi günü saat 15: 00'de yapılmasına karar verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı 2. Birleşimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement