Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ölümünün 75. Yılında Filyos'ta Anıldı - Son Dakika
Yerel

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ölümünün 75. Yılında Filyos'ta Anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ölümünün 75. Yılında Filyos\'ta Anıldı

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 75.yılı Zonguldak'ın Çaycuma İlçesine bağlı Filyos Beldesinde yapılan törenlerle anıldı.
Filyos Beldesinde gerçekleşen anma törenine; Belediye Başkanı Ömer Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı...

10.11.2013 12:42

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 75. yılı Zonguldak'ın Çaycuma İlçesine bağlı Filyos Beldesinde yapılan törenlerle anıldı.

Filyos Beldesinde gerçekleşen anma törenine; Belediye Başkanı Ömer Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Selami Köktürk, Filyos Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Ömer İslamoğlu, beldede bulunan okulların müdürleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Atatürk anıtına Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal'ın çelenk koymasının ardından saatler 09.05'i gösterdiğinde belediye hoparlörlerinden siren çalınarak bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde ise İstiklal Marşı söylendi. Burada yapılan törenin ardından Melek- Ahmet Şanlı Anadolu Lisesi konferans salonuna geçilerek Atatürk'ü Anma programı çerçevesinde konuşmalar yapıldı. Konuşmalar öncesi saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi. Burada yapılan programa Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Selami Köktürk, Filyos Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Ömer İslamoğlu, beldede bulunan okulların müdürleri ile öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılarak slayt eşliğinde Atatürk'ün hayatı, sevdiği şarkılar ve ölümü ile ilgili gösterim izlendi. Program yaklaşık bir saat sürdü. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ölümünün 75. Yılında Filyos'ta Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement